Welkom bij dit project van Wonion!

Met dit project bieden we u de mogelijkheid gratis deel te nemen. U ontvangt kosteloos Leefsamen, waarmee u langer veilig thuis woont. Tijdens de installatie voeren we ook een woonscan uit, waarmee we u kosteloze voorzieningen bieden die u en uw naasten verder ondersteunen indien nodig.

Meld u aan voor 9 oktober.

NU AANMELDEN

Image
Dit project wordt mogelijk gemaakt door:

Image
Image
Image
Image

De aanmeldtermijn sluit op 9 oktober.

Na de aanmeldtermijn nemen we contact met u op voor een afspraak voor de woonscan en ingebruikname van Leefsamen.

U ontvangt dan de sensoren, de installatie en de dienst volledig gratis. Na 6 maanden besluit u zelf of u de dienstverlening wilt voorzetten. U zit nergens aan vast, we nemen altijd eerst contact met u op. 

Let op: u hebt een actieve internetaansluiting in uw woning nodig om gebruik te kunnen maken van Leefsamen.

NU AANMELDEN

Heeft u vragen?

Bel gerust met 040 780 0641 om meer uitleg over dit project te krijgen. Wij zijn geopend tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag.

Samenwerking

Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in uw vertrouwde omgeving. Zelf de regie houden over uw leven. De dingen blijven doen die u nu ook doet. Dat is wat de meeste mensen willen. Daarbij is het overheidsbeleid er al jaren op gericht om mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. Bejaardenhuizen zijn gesloten en voor het verpleeghuis komen mensen pas in aanmerking als ze intensieve zorg nodig hebben. Om u en uw naasten daarbij te ondersteunen hebben we deze samenwerking opgezet.

NU AANMELDEN
Image