Wat krijg ik?

De basis van Leefsamen is een goede service. Of u nu alleen een slimme alarmband hebt of het complete pakket aan sensoren. Wij zorgen ervoor dat alles netjes geïnstalleerd en goed uitgelegd wordt. En heeft u vragen dan staan wij tijdens kantooruren voor u klaar. Telefonisch, of als het nodig is komen we naar u toe.


Heeft u vragen?
Image

Draadloze sensoren

Ofwel de draadloze apparaatjes die een bepaalde situatie (inbraak, rook, val, dwaling, etc.) direct detecteren en doorsturen naar uw contacten. Al onze sensoren zijn klein en onopvallend. Hierdoor zijn deze mooi weg te werken binnen uw interieur. 

Bekijk alle sensoren

Leefsamen account

Leefsamen wordt meestal beheerd door een naaste. Via het online account kunnen alle instellingen aangepast worden. Denk aan slaaptijden, type alarmeringen en contacten. Indien gewenst kan onze klantenservice ook uw instellingen op verzoek aanpassen. 

Naar leefsamen online
Image
Image

Complete alarmering

Leefsamen alarmeert in de situaties die voor u van toepassing zijn. Bent u nog vitaal en gaat u veel van huis? Dan is inbraak en brandalarm meestal van toepassing. Maar gaat u wat minder vaak van huis en is er kans op een val of incident? Dan wordt het paniek- en inactiviteitsalarm ingeschakeld.

Optioneel kan er voor een beperkte meerprijs ook directe opvolging plaatsvinden door een professionele servicecentrale.

Bekijk alle functies