Welkom bij Leefsamen Waalre!

In samenwerking met de gemeente Waalre en KT Waalre starten we vanaf 1 oktober de uitrol van Leefsamen. De deelnemers ontvangen daar binnenkort bericht over.

 
Leefsamen Waalre wordt mede mogelijk gemaakt door:

Image
Image Image

De aanmeldtermijn is gesloten op 11 september.

Na de aanmeldtermijn ontvangt iedereen persoonlijk bericht van de gemeente over de deelname. Indien u geselecteerd wordt, neemt Leefsamen contact met u op voor de installatie-afspraak en ingebruikname van de dienst.

U ontvangt dan de sensoren, de installatie en de dienst volledig gratis. Na 6 maanden besluit u zelf of u de dienstverlening wilt voorzetten. We nemen dan telefonisch contact met u op. 

Let op: u hebt een actieve internetaansluiting in uw woning nodig om gebruik te kunnen maken van Leefsamen.

Samenwerking met KT Waalre

Voor het gebruik van Leefsamen heeft u een internetaansluiting nodig. In  dit project werkt de gemeente samen met KTWaalre, de netwerkbeheerder van het glasvezel- en coaxnetwerk in Waalre. Glasvezel zorgt voor een betrouwbare en veilige verbinding. KTWaalre levert twee typen aansluitingen voor het project leefsamen: de internetaansluiting via een provider naar keuze op glasvezel- of coax, of een aansluiting die buiten internet omgaat en alleen door het Leefsamen project kan worden gebruikt. KTWaalre wil ervaring opdoen met het gebruik van dit type aansluitingen in de pilot. Diverse providers, waaronder KPN en Ziggo, maken al gebruik van het glasvezelnetwerk van KTWaalre.

NAAR KTWAALRE
Image