Servicecentrale


Als u het Plus Abonnement van Leefsamen afneemt, bent u verzekerd van 24x7 opvolging door een professionele hulpverlener bij een alarm. Voor die opvolging werken we samen met geselecteerde bedrijven uit uw eigen regio.   Bekijk hieronder met welke partners we samenwerken in uw regio.

Na uw aanmelding  neemt de desbetreffende partner telefonisch contact met u op om kennis te maken en een eventueel sleutelplan door te nemen.

Aanmelden?

Maakt u al gebruik van Leefsamen? Bel ons op 040 780 0641. Bent u een nieuwe klant? Dan kunt u direct bij uw bestelling het Plus abonnement afnemen.


Bestel Leefsamen

Hoe werkt de servicecentrale?

Bij een alarm dat niet opgevolgd wordt door uw sociale omgeving, wordt het alarm ontvangen door een servicecentrale. Deze zorgt ervoor dat een professionele hulpverlener in uw buurt zo snel mogelijk komt helpen.

De servicecentrale stuurt het alarm direct door naar de hulpverlener die op dat moment dienst heeft. De hulpverlener komt naar uw woning en zal indien nodig assisteren of 112 inschakelen.

Als de hulpverlener de situatie heeft beoordeeld, actie heeft ondernomen en/of de 112 hulpdiensten zijn gearriveerd, vertrekt hij weer.

Onze lokale partner voor de opvolging rekent per opvolging € 50 incl. btw. Dit bedrag wordt door het bedrijf zelf gefactureerd, dat gaat buiten Leefsamen om.


Download brochure

Onze partners voor alarmopvolgingLandelijk

Onze landelijke partner die het contact met alle regionale partners onderhoudt is Correct Groep uit Wijk en Aalburg. Correct Groep is een betrokken en proactieve partner op het gebied van facilitaire diensten. Samen met Akkedeer, het bedrijf achter Leefsamen, heeft Correct Groep de servicecentrale ontwikkeld en zorgt Correct ervoor dat de regionale partners de protocollen van Leefsamen alarmeringen goed opvolgen.


Regio Groningen

In de Regio Groningen-Oost werken we samen met Pax Security. De beveiligers van PAX Security hebben een speciaal trainingsprogramma gevolgd om in elke situatie zorgvuldig te kunnen handelen. Zij zijn tevens in het bezit van een EHBO diploma en ze hebben een BHV (Bedrijfshulpverlening) cursus afgerond. Daarnaast zijn zij breed inzetbaar en weten hoe zij met bepaalde situaties moeten omgaan. De beveiligers zijn vooral gericht op service en gastheerschap, maar zijn zich wel bewust van de risico’s en de mogelijke incidenten die zich kunnen voordoen bij ouderen thuis.


Regio Noord Holland

In de regio Noord Holland werken we samen met Regio Control. Dit beveiligingsbedrijf maakt gebruik van de nieuwste methoden om veiligheid te kunnen monitoren en sneller te kunnen schakelen. Al die technieken functioneren niet zonder daadkrachtige mensen. En dat is iets wat blijft. De medewerkers van Regio Control zijn degenen die uw veiligheid en die van uw wereld garanderen. Zij interpreteren meldingen en nemen de juiste beslissingen. Zij staan klaar wanneer u ze het hardst nodig hebt. En daar werken we elke dag weer keihard voor. Met de juiste mix van mens en techniek staat Regio Control garant voor u en de toekomst.


Regio Gelderland

In de Regio Gelderland werken we samen met AVDD beveiliging.
AVDD Beveiliging is een familiebedrijf en onderdeel van The Wiendels Group (TWG). AVDD is een dienstverlenende organisatie en is daar volledig op ingericht. AVDD is 24/7 beschikbaar om alarmeringen voor u op te volgen. AVDD Beveiliging heeft alles in eigen beheer.


Regio Den Bosch

De beveiligers van FSS Security staan 24/7 voor u paraat. Elk met zijn of haar eigen kracht, zijn of haar eigen specialisme. Representativiteit, vriendelijkheid, flexibiliteit, proactief handelen en gastheerschap staan bij alle beveiligers centraal. FSS gaat een partnerschap met u aan, waardoor ze u altijd, ook met ad hoc aanvragen, van dienst kunnen zijn. FSS heeft alles in huis om u adequaat en professioneel van het juiste beveiligingsadvies en de juiste service te voorzien. Alles op basis van vertrouwen en partnerschap.


Regio Tilburg-Eindhoven

In de Regio Tilburg-Eindhoven werken we samen met Van Egdom Security. Van Egdom Security B.V. te Eindhoven levert kwaliteit in een duurzame samenwerking voor nagenoeg alle beveiliging en bewaking gerelateerde onderwerpen. Zij werken met gediplomeerd, gecertificeerd en ervaren beveiligingspersoneel. De gemotiveerde medewerkers van Van Egdom volgen regelmatig aanvullende opleidingen en training.

Bestel Leefsamen