Veilig thuis blijven wonen in EERSEL

Welkom bij Leefsamen Eersel. In samenwerking met de gemeente Eersel doet Leefsamen een proef met deelnemers uit de gemeente om hun veiligheid thuis te verbeteren. Via deze pagina wordt het laatste nieuws van deze proef gedeeld.

Informatieavond

Download hiernaast de presentatie die gegeven is tijdens de informatieavond in Vessem.

alle deelnemers aangesloten!

Eerste aansluiting Leefsamen Eersel in het Oeyenbos. Initiatiefnemers Alje en Roely Brouwer worden door wethouder Eric Beex voorzien van het slimme systeem om langer, veiliger thuis te blijven wonen.

Tevens zijn nog 79 andere deelnemers aangesloten, waarmee de gemeente Eersel haar ouderen een voorziening biedt om veiliger en verbonden met de directe omgeving thuis te blijven wonen.

Aanmeldperiode gesloten


De aanmeldperiode voor de proef is gesloten vanaf 17 september.

Binnenkort ontvangen alle aanmelders bericht van de gemeente over de vervolgstappen en wie er geselecteerd is voor deelname.

Vul hieronder de gegevens in die nodig zijn voor kosteloze deelname aan Leefsamen Eersel. Deelname is beperkt en wordt op volgorde van aanmelding bepaald.
Na sluiting van de aanmeldperiode (17 september) maken we telefonisch een afspraak voor de installatie.
Om het systeem goed te kunnen installeren vragen wij u alvast ook gegevens in te vullen van uw mantelzorger/bekende die de alarmeringen kan opvolgen en het systeem kan gaan beheren.
Indien u geen mantelzorger hebt, dan kunt u deze velden leeg laten.Gelieve hieronder uw gegevens in te vullen (adres van de installatie, niet van de mantelzorger):Door op de knop "verzenden" te klikken meld u aan voor de kosteloze deelname aan de proef.
Tevens gaat u akkoord met de algemene gebruiks- en leveringsvoorwaarden van Leefsamen. Deze kunt u hier vinden:
Algemene voorwaarden
Gebruikers voorwaarden


Leefsamen Eersel is mede mogelijk gemaakt door: